Gallery

Επικοινωνία

rodakinoΜια αρωματική σάλτσα, με την οποία μπορείτε να σοτάρετε βραστά λαχανικά ή να τη χρησιμοποιήσετε ως dip για ποικιλίες ωμών λαχανικών!

Θα χρειαστείτε:

  • 100 γραμμάρια άπαχο γιαούρτι
  • πιπέρι
  • αλάτι
  • 4 κουταλιές της σούπας Νέκταρ Ροδάκινο ΗΒΗ
  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 1 κουταλιά της σούπας παρμεζάνα

Εκτέλεση:

Σε ένα μπλέντερ χτυπήστε πολύ καλά το κρεμμύδι με την παρμεζάνα και ανακατέψτε στη συνέχεια με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήστε το μείγμα στο ψυγείο για 1 ώρα περίπου πριν σερβίρετε. Ιδέες λαχανικών για το dip σας: ωμό καρότο κομμένο σε sticks , αγγούρι & σέλινο.

Πηγή: www.logodiatrofis.gr

Leave a Comment

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *