Fusilli Ολικής Αλέσεως με μοτσαρέλα, ντοματίνια τσέρι και ρόκα

Η κλασική καθημερινή συνταγή, ελαφριά, απλή αλλά νόστιμη.

Αρ. Ατόμων: 4
Δυσκολία: Χαμηλή
Απαιτούμενος Χρόνος: 15′

Υλικά
Fusilli Ολικής Αλέσεως
350 γρ

Μοτσαρέλα
80 γρ.

Ντοματίνια τσέρι
300 γρ.

Ρόκα
40 γρ.

Πράσα
30 γρ

Εξαιρετικό Παρθένο Ελαιόλαδο
3 κουταλιές

Αλάτι

Πιπέρι

Προετοιμασία

Κόψτε τα ντοματίνια σε φέτες και το πράσο σε λωρίδες ζουλιέν.

Σοτάρετε το πράσο σε ένα τηγάνι με το ελαιόλαδο, προσθέστε τα ντοματίνια και αλατοπιπερώστε.

Βράστε τα Fusilli Ολικής Αλέσεως της Barilla σε βραστό αλατισμένο νερό, σουρώστε μόλις γίνουν al dente και προσθέστε τα στη σάλτσα.

Σοτάρετε όλα τα υλικά και γαρνίρετε με τη μοτσαρέλα κομμένη σε κύβους και την ψιλοκομμένη ρόκα.
Η Συμβουλή του Σεφ:
Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε βουβαλίσια μοτσαρέλα για να κάνετε τη συνταγή πιο γευστική και ιδιαίτερη.

Author: Care24.gr

Share This Post On