Μια μοναδική συνταγή για Μιλφέιγ με cream crackers.
- Άτομα: 10
- Χρόνος προετοιμασίας: 150 λεπτά
- Κόστος: 5-10€
Υλικά:
- 45 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη (3 πακέτα)
- 2 φακελάκια κρέμα βανίλια τύπου άνθος αραβοσίτου (χωρίς βράσιμο)
- Άπαχο γάλα (όσο χρειάζεται για την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες χρήσης)
- Κανέλλα
Εκτέλεση συνταγής:
- Ανακατεύουμε το άνθος αραβοσίτου με το γάλα, ώστε να γίνει κρέμα και την αφήνουμε στο ψυγείο.
- Παίρνουμε Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και τα τοποθετούμε στον πυθμένα ενός μικρού πυρέξ, ώστε να τον καλύψουν όλο.
- Βάζουμε την ½ κρέμα πάνω από το στρώμα των Cream Crackers και την απλώνουμε ομοιόμορφα.
- Από πάνω φτιάχνουμε άλλο ένα στρώμα από Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη και βάζουμε την υπόλοιπη κρέμα.
- Τρίβουμε 3-4 Cream Crackers Παπαδοπούλου με κριθάρι, βρώμη και β γλυκάνη με τα χέρια μας, και τα πολύ μικρά κομμάτια που σχηματίστηκαν τα ρίχνουμε πάνω από την κρέμα για γαρνίρισμα.
- Βάζουμε σε όλη την επιφάνεια αρκετή κανέλλα και παγώνουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες πριν το σερβίρουμε.