Συνδυάστε φρυγανιές με β-γλυκάνη, γιαούρτι, κανέλα και cranberries

tip-diatrofikos-syndyasmos-fryganies-papadopoulou-mar17-tip2

Οι φρυγανιές με β-γλυκάνη, η οποία είναι μια διαλυτή φυτική ίνα και μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα σε συνδυασμό με το γιαούρτι, σημαντικό για την πρόληψη της οστεοπόρωσης και την ενίσχυση της υγείας του εντέρου αποτελούν ιδανικό διατροφικό συνδυασμό.

Για επιπλέον γεύση προσθέστε κανέλα, ένα ευεργετικό για τον οργανισμό μπαχαρικό, και cranberries ένα superfood με πολλά οφέλη. Οι φρυγανιές με κριθάρι, βρώμη και β-γλυκάνη είναι ιδανικές και για εσάς που επιθυμείτε την διατήρηση των φυσιολογικών επιπέδων χοληστερόλης!

Author: Care24.gr

Share This Post On